Wednesday, August 16, 2017

Alahai Budak Berdua ni Dedulu

Tak tau nak update apa, sebab malas nak pikir nak taip apa.
Sleepless & restless

So bila fb memory timeline kuar gambar ni
Share jer la kat sini
Sebab kat laptop dah takder rasanya gambar ni
Sejak laptop format, banyak gambar gone

16 Ogos 2014, masa minggu raya lagi ni
Sebelum kuar beraya, posing dulu
How time flies...


Geram tengok Hariz tu, kemahen senyum hehee
Sampai sekarang, dia suka bergaya bila bergambar
Dania jer, masammm jer, tak reti nak senyum katernya

Rambut dania... ala-ala Jessica gitu
Rambut dia lurus macam rebonding, sesuai la buat ala-ala Jessica Sahak

Tapi dia tak suka rambut pendek, berbeza sangat dengan mamanya
Ni pun pendek sebab india tukang gunting tu tak paham bahasa
Suruh potong lain, dia potong lain
Haaa... menanges dania hahahaha
Kekecik dah pandai nak rambut gitu, rambut gini, cerewet kata nizam
Kalau bab cerewet, akuuuu jugak dikaitkan hahaha
Tapi memang betul pun hehe
Bukan cerewet, tapi nak yang kita rasakan terbaik gitu hehe

Tapi, cantik apa rambut Jessica ni
Sesuai dengan dania, sebab muka dania kan macam cina sesat sikit
Jenuh pujuk lepas tu, kesian jugak tengok dia nanges tu
Heheh, saborrr jelahhh anak cenggini kan,





Tu jer nak share, asalkan blog berupdate sudah
Ada masa nak share banyak perkara yang dijanjikan
Alah, macam tak biasa kannn.
Janji tinggal janji jer hehehe

Okey nak masak sebelum ayra bangun
Harini nak masak telur kicap jer
Malam nizam dah balik dari kuantan
So masak untuk lunch jer la, dinner biar dia tapau jer
Malas nak masak, sebab letih terkejar-kejar dengan Ayra

Till then, bye!

No comments: