Artificial Money Plant jurai-jurai meriah uols!

Nak sangat pokok money plant jurai-jurai kan?
Pastu beli la yang dah berjurai sakan
Tapi, end up... semakin layu dan layu
Pastu, innalillah
Kalau ada lagi yang hidup pun, jangan kan nak berjurai-jurai panjangnya
Nak tambah pucuk baru selai dua pun, alahaiiii

Begitulah, kalau nak tanam pokok
Tapi tak cukup kental dan bersemangat waja nak menjaga dan membelai
Nak belai diri dan laki pun dah tak sempat
Apelagi nak belai pokok heehehe

So, solution sentiasa ada demi kegilaan ni
Ape lagi... artificial plant kan bersepah jual skang
Kita beli ajer!


Ni beli dengan ikeamini_onestop jugak
Pokok ni dari Romantika jer, murah giler
Tapi, dah ko dok terperuk kat Semenyin ni kan
Mana nak pegi Romantika bagai, lainlah dok SA dulu kan
PAS tu dah macam rumah kedua dah :)


Saya beli 2 tangkai jer, tapi meriah uols daun dan juntaian kasih pokok tu
Cantik, sebab barang dan daun dia lembut jer
So, flowly dia cantik jer 'jatuh' terbuai-buai ditiup angin kipas hahaha

Memula beli tu, gantung jer sini dulu
Sebab tengah ada plan nak deko sikit kat SOHO baru kat bawah ni
Sementara waktu tu, gantung kat sini ajer.

2 tangkai tu, gantung sekali. 
 


Lepas pada tu, saya alihkan dedua tangkai ni kat tempat lain
Kann... saya ni suka alih sana-sini 
Takder keje carik keje sebab cepat bosan dengan deko sama

Nanti share lagi!

Comments

Popular posts from this blog

De'Xandra Perfume: Top 10 Selling

Idea Deko| Dilema Rumah Sempit?

Resepi Solok Lada Original Terengganu