Dekorasi Bilik Grey & Hitam

Bulan puasa lepas, beli set quilt kaler grey
Cantik corak ni.
Cuma, kain dia tak sesejuk dan selembut yang putih bunga maroon tu
Anak-anak tak suka cadar yang ni, tak selesa katernya
Dorang bab cadar dan sarung bantal, memang cerewet gila


Tapi memang yer pun, saya prefer yang kaler putih bunga maroon tu
Apa pun, depends la pada memasing kan
Saya tengok kat IG ramai jer orang guna cadar ni
Sebab corak dia memang cantik.



Saya combined-kan dengan throw cushion kaler grey & hitam ni
Kebetulan ada kaler gini kan, boleh la cuba




Boleh la takat nak buat basahan. Sebab bilik ni selalu kitorang melenjan waktu siang
Bila memasing kepanasan dok bawah, nak guna ekon, semua naik berloggok dalam ni.

Dania & Alish pun kalau nak blajo on weekend, papa dia kerah masuk sini
Bilik lagi satu tu (SOHO) dorang tak suka sangat sebab takder tv
Hahha, nak jugak tv tu
Tau kat papa dorang memang kene bebel la.
Suh naik atas untuk blajo, kekadang depa layan jer tv senyap-senyap!
Tapi selalunya mama dorang la yang tukang layan tv hehe




Tu jer nak share, mana ada gambar, saya share sini
Sebab nak penuhkan entry sempena cuti seminggu hahahhaa

Schedule post uols :P
Cuti-cuti manada napsu nak on laptop update blog kan
Sib baik boleh buat schedule posts. Senang keje!

Comments

Popular posts from this blog

De'Xandra Perfume: Top 10 Selling

Idea Deko| Dilema Rumah Sempit?

Resepi Solok Lada Original Terengganu