Saturday, August 26, 2017

Dekorasi Bilik| Selembut & Seceria Pink Karer

SELEPASNYA...

Ubah sikit ajer, tapi mata saya ni nampak sangat lainnya bilik ni. Wah gitu!

Tarik katil ke tengah, kasik ada ruang untuk letak side table kat tepi tingkap. Senang nanti nak tarik langsir, nak vacuum, nak mop lantai dan nak pandang view kat luar. Eleh view luar la sangat, takat ngadap belakang rumah orang (bilik jugak) hahaha.

Nasib la gambar sepesen jer pun, malas nak pilih. Masuk jer mana gambar yang ada. Ni konsep update blog dengan penuh perasaan gelojoh nak cepat :P

















Nampak pink sangat bilik ni, padahal langsir jer main items yang kaler tu. Pastu bunga cadar tu sebenarnya kaler maroon. Hydrangea tu pun naikkan lagi kaler pink bilik ni. So, bolehlaaa. Ceria jadinya bilik ni. Senang jer nak ubah deko kan, takyah kuar bajet pun boleh. Kuarkan tenaga dan korbankan lemak ajer :)

Alahai, gambar pun banyak tak sharp. Biasala ayu, tangan tak skolah sangat bab snap gambar ni. Asal boleyyy jer. Semua nak kena cepat bila ada baby. Haaa, begitulah cabaran sebagai dekorasi blogger yang tak berapa nak tegar ni heehe

Till then, bye!

No comments: