Setenang Peony Berwarna Biru

Peony biru

Kaler berbeza sikit dari yang real due to lighthing
Cantik sangat kaler bunga ni
Harga RM30 jer.

Beli dengan Fyda (personal shopper) yang saya selalu beli barang Ikea tu
Dok layan IG Shop dia, abes la aku hahahha.

 Ni real color, without flash. 
Umah ni gelap, terpaksalah guna flash heehe.
Malas nak naik atas semata nak snap gambar 
Snap kat dapur jer, atas meja makan hehhehe










Kebetulan ada vase kaler biru
Lipat sikit batangnya biar pendek
Sumbat ajer dalam tu. Siap!



Letak tepi tv, pesan kat anak-anak
Hati-hati pasu ni tinggi, takut jatuh pecah nanti

Anak-anak ni kena pesan
Tapi kalau benda dah nak jadi, nak buat macam mana
Sesilap bukan anak yang jatuhkan dulu, tapi mama dorang hahaha
Maklum ler, mama kelam kabut sokmo buat keje
Semua nak cepat ajer :P

Alhamdulillah, setakat ni selamat lagi.


Selamat tak selamat, saya terjebak beli kaler pink pulak!
Aduiii Ayu, kaki online shopping betul la ngko
Next entry saya share yer. Pink ni cantik gilerrr!
Aku... kalu bab membakor kannn

Saper nak beli, ni IG Sop tu:
ikeamini_onestop

Silalah follow, nak beli petik nama Ayu Rashid tau hahahhaa.

Comments

Popular posts from this blog

De'Xandra Perfume: Top 10 Selling

Idea Deko| Dilema Rumah Sempit?

Resepi Solok Lada Original Terengganu