Tuesday, September 26, 2017

New Dexandra... Coming Soon!

Pejam celik, tertonggeng tergolek, alhamdulillah, dah 2 tahun lebih bersama Dexandra. Rasanya ni produk yang paling lama dan bertahan saya jual heehhe. Dexandra jugak dah banyak bantu saya dari segi kewangan selain daripada hasil blogging.

Walaupun tahun ni, saya tak dapat fokus sangat, tapi alhamdulillah, still ada income setiap bulan. Team pun masih bertahan, walaupun ada yang tidur lena tak bangun-bangun. Tinggal nak kena bacakan talkin pun ada. Heeehee, gurau jer uols. Takper, terpulang kat diri masing-masing bagaimana kita nak corakkan journey bisnes kita dalam Dexandra ni.

Sejak 15 September hari tu Dexandra buat Dexandra Clearance Sale. Bila tamat clearance sale ni? Ialah "while stock last". BUKAN SEMUA brand dimasukkan dalam list clearance sale. Selected brand only.




Kenapa buat Clearance Sale? Dexandra dah tak laku keee? Dexandra dah nak bengkrap ke? Amboiii choii sangat telahan tu hahahhaa. No no nooooo. Bukan sebab-sebab tu tuan/puan/saudara/sedari sekalian.

SEBABNYA IALAH... jeng jenggg jengggggg!


The new Dexandra is coming soon!

Apa yang baru Dexandra nak berikan pada kita semua sebagai penggemar-penggemar perfume?

Nantikannnnn... 

No comments: