Monday, October 9, 2017

Tasneem Naturel Balm| Open for Dropship

Assalamualaikum & Hi semua

Kini, saya nak fokus dan expand bisnes Tasneem Naturel Balm, sebab saya dah cuba keempat-empat Balm Tasneem Naturel. So, dapat rasakan macam mana feel guna sendiri, bagi baby umur 8 bulan guna, anak umur 6 tahun dan 11 tahun guna. Kat suami jer tak kasik guna lagi, dia tu biarkan ajer dulu hahaha. 

Bila dah suka, dah feel dan dah jatuh cinta dengan produk yang saya rasakan sangat bagus untuk digunakan bukan saja pada bayi, bahkan jugak kanak-kanak dan orang dewasa. 



Saya nak open for DROPSHIP untuk anda yang nak jana pendapatan dengan berkongsi manfaat produk Balm Tasneem Naturel ni.

Dengan commitment fees cuma RM20 sahaja, anda dah boleh mula berbisnes. Bimbingan, material untuk promo akan diberikan. CUMA suka saya nak ingatkan, saya tak gunakan konsep menyuap dengan sudu emas. Sebab bila kita betul-betul nak, kita akan usaha lebih daripada apa yang bakal diberikan oleh Stokis atau Agent kita.

Siapa yang nak jana pendapatan dari rumah, atau sambil bekerja, amat saya alu-alukan. Dengan pengalaman saya berbisnes online dan bekerja dari rumah, InsyaAllah, saya akan membantu anda untuk dapat apa yang saya dapat. *Ewah, kemahennn hehhee.

Jangan lupa WA no bertuah ni yer untuk maklumat lanjut.

Ayu Rashid | 019 - 989 8341

No comments: