Saturday, November 25, 2017

Planner Muslimah Produktif 2018

Sebagai wanita, menjelang hujung tahun dan awal tahun, dah jadi rutin untuk kita beli planner. Betul tak?

Zaman sekarang yang serba-serbi sibuk, bukan ajer wanita berkerjaya perlukan planner, tapi planner ni dah jadi keperluan untuk semua.


Planner dah jadi keperluan especially buat mereka yang suka buat perancangan, sentiasa sibuk, pelupa dan paling penting yang nak jadikan setiap hari mereka lebih produktif. Maka, penggunaan Planner dah kira wajib untuk setiap wanita, khususnya wanita muslimah.

Ni saya nak share planner yang dibuat khusus untuk wanita muslimah yang nak jadikan hari-hari mereka selama 365 hari setahun sebagai hari yang produktif, dari segi duniawi dan ukhrawi. Ni diaaaa...

Planner Muslimah Produktif 2018



 Planner Muslimah Produktif 2018 ni bersaiz A5 paper.
Saiz yang compact dan sesuai untuk letak dalam handbag, so mudah dan fleksibel nak bawak ke mana-mana ajer. 










Pengeluar Planner Muslimah Produktif ni ialah Puan Firdaus Tahir. Beliau ni memang sentiasa produktif orangnya. Sebab tu beliau dapat keluarkan satu planner yang bagus macam ni. Kalau diteliti kandungannya, ia diadaptasi dari pelbagai ilmu-ilmu mahal yang biasanya kena ikuti program berbayar baru dapat benda macam ni. Oh yer, planner ni dah masuk tahun ketiga keluarannya. Memang hot selling la planner ni dalam 2 tahun lepas.

Kat luar sana ada pelbagai jenis planner, yang kita boleh dapat dengan harga lebih murah atau lebih mahal. Tapi kita beli planner Muslimah Produktif ni dengan harga RM49 dah dapat macam-macam benda.

Dari aspek matlamat hidup,
Pengurusan masa harian,
Pemantapan ibadah harian,
Sampailah perancangan kewangan yang pandang 30 tahun ke depan.


Planner Muslimah Produktif ni bukan sekadar planner biasa-biasa yang ada petak-petak kalendar tu jer.  Dapat planner kosong nanti pun dah rasa banyaknya benda kena buat perubahan dalam diri. ðŸ˜…
Planner ni dijangka siap printing awal Dec. Nak tunggu ready stock pun boleh, nak pre-order pun boleh. Tapi kalau preorder sekarang ada FREEGIFT Tasbih digital dan Planner keluarga tau. Freegift ni bernilai lebih RM20 (selagi stok free gift masih ada)

Ni😍😍
Ni kita tengok lagi, antara isi kandungan dalam Planner Muslimah Produktif 2018.
 Perancangan Mingguan



Perancangan Bulanan



Rutin Mingguan



Rekod Pendapatan Bulanan & Rekod Perbelanjaan Bulanan



Menu mingguan keluarga &  Senarai Semak Ibadah Harian


Nampak simple kan?

Tapi amalan-amalan simple ni yang susah nak istiqamah.



Insya Allah, dengan bantuan Planner Muslimah Produktif, kita akan lebih mudah untuk muhasabah amalan seharian


Untuk maklumat lanjut atau nak beli, korang boleh contact:
Puan Sakinah Hamid  (Link Facebook)

Saya dah dapat 1, korang takkan taknak....

1 comment:

Zuhaira Nasrin said...

bagus ada planner ni, tapi aira tak pernah istiqamah dengan planner. huhu