Sunday, November 26, 2017

Sis Gee First Giveaway

Hi semua, selamat bercuti sekolah, selamat berhujung minggu dan selamat bekerja buat yang bekerja hari ni. 

Alhamdulillah, sempat lagi join giveaway anjuran blogger Sis Gee. Korang boleh klik gambar dan link kat bawah ni untuk re-direct ke entry Sis Gee First Giveaway.


Sis Gee First Giveaway

Syarat penyertaan dan HADIAH yang Sis Gee nak kasik, korang boleh baca kat link saya kasik kat atas tu. Mana tau, ada rezeki kita kannnnnnn. Geram jer tengok Planner 2018 tu hahahhaa. Semoga ada la rezeki saya hehehe.

Well, hadiah bukanlah keutamaan, sebagai blogger, join giveaway ni untuk berkenal-kenalan, nak support sesama blogger dan jalinkan silaturrahim. Best kan?

So, korang yang belum join lagi, Sis Gee First Giveaway ni, joommmm. Penyertaan ni bermula dari 24 November 2017 - 12 Disember 2017.

Till then, hepi wiken :P

3 comments:

sis gee said...

thank you kak ayu sudi join & support Gee!!

senarai peserta dah update kat sini :
http://www.sisgee.com/2017/12/senarai-peserta-sis-gee-first-giveaway.html

gee doakan ada rezeki kak ayu!!

Raydah said...

dtg singgah dr segmen yg sama. hiii

http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/sis-gee-first-giveaway.html

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

singgah sini..good luck

http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/11/sis-gee-first-giveaway.html