Wednesday, November 1, 2017

Zikir Harian Isnin - Ahad

Credit to: Suhaida Sue (Ummi Sue Studio)









Untuk sebarang tempahan design, korang boleh contact FB Suhaida Sue yang saya dah kasik link kat atas tu. Cantik kan, design Sue buat. Harga pun berpatutan. Terima kasih Sue, nanti kak ayu pinjam lagi design Sue untuk share hihih.

Jom sama-sama beramal dengan Zikir Harian Isnin - Ahad ni. Asik dok membebel dan nyanyi jer kan sambil buat keje tu. Apa kata kita cuba tukar dengan amalan zikir pulak hehehe. Tak mengata orang, tapi mengata diri sendiri ahaks. Dapat pahala, dan semoga jiwa pun tenang dan diberkati Allah. Amin.

Till then, nanti petang ada update lagi. Now target nak update blog 2 kali sehari. Wowww sangat kan? So, stay tune with me.

No comments: