Wednesday, December 13, 2017

Balm yang selamat untuk bayi

Setiap ibu bapa yang bakal menimang cahayamata atau yang dah ada bayi, sentiasa fikirkan nak berikan yang terbaik untuk bayi. Antara keperluan bayi yang kita nak sediakan ialah balm

Balm bayi dah jadi seperti must have items dalam list untuk bayi. Betul tak? 

Walaupun ada beberapa brand balm bayi di pasaran, saya dan dah ramai ibu bapa di luar sana memilih balm bayi Tasneem Naturel. 


Kenapa balm Tasneem Naturel jadi pilihan ibu bapa?

Antara sebabnya ia adalah produk yang selamat, berkualiti, dihasilkan dengan campuran essential oil terpilih dan harga yang mampu milik.


Sejak saya tau kewujudan balm Tasneem Naturel ni, keempat-empat balm Tasneem Naturel tu dah jadi peneman setia baby saya, Ayra.

Kami sekeluarga pun guna jugak balm tersebut, sebab balm Tasneem Naturel ni seisi keluarga pun boleh guna, iaitu dari peringkat bayi hingga dewasa.

Best sangat Balm Tasneem Naturel ni. Nanti saya share lagi. Kalau nak beli, boleh hubungi saya kat no bertuah ni: 019 - 989 8341 (Whatsapp atau Telegram jer tau hehe)

Till then, nanti jumpa lagi, nak kemas rumah pulak :P

1 comment:

Cik Tie said...

Boleh try ni.. biasa guna minyak je