Monday, December 11, 2017

Kelebihan Tasneem Naturel Balm

Sekarang ni, banyak balm bayi kat pasaran. Sudah pasti, setiap balm ada USP dan kelebihan yang tersendiri. 


Korang mesti nak tau, apa kelebihan Tasneem Naturel Balm.  Info ini adalah jugak daripada feedback pengguna / customer Tasneem Naturel balm.

1. Ada kelulusan KKM
2. Dibuat daripada bahan semulajadi iaitu essential oil
3. Cepat bertindak
4. Bau yang harum
5. Kecil. Jadi ia mudah dibawa kemana-mana
6. Produk Muslim
7. Mendapat serapan terbaik dari essential oil terpilih
8. Anak-anak rasa lebih selesa
9. Tekstur balm yang jimat
10. Tak panas atau berangin, tak pedih.
11. Tak melekit
12. Guna essential oil import, ada MSDS Sheet.
13. Natural, tiada bahan kimia
14. Bebas paraben
15. Boleh digunakan oleh semua peringkat umur.
16. Membantu selesaikan masalah ibu dan anak
17. Anak terus tidur
18. Tiada masalah sembelit
19. Anak tak mengamuk dah dalam car seat
20. Anak tenang je dalam perjalanan panjang
21. Makan kat luar tenang je. Anak tak banyak ragam
22. Senang bawak anak pegi shopping sebab anak behave.
23. Campuran lebih dari 5 jenis essential oil terpilih
24. Harga mampu milik
25. Pelbagai fungsi dan khasiat 
26. Sesuai dari newborn hingga dewasa
27. Tiada bahan kimia, tiada paraben. 
28. Sangat sesuai untuk bayi
29. 200% dari bahan alami semulajadi
30. Ada 4 jenis balm yang sesuai dijadikan Kit Bayi 

Dah cuba, pasti melekat nak guna balm ni ajer tau. Takper berbelanja lebih sikit, sebab kita mesti nak berikan yang terbaik untuk bayi dan anak-anak kita.

No comments: