Monday, February 19, 2018

Berminat Nak Tambah Income?

Tahun 2018 memang dijangka tahun yang mencabar dari segi kewangan kerana kos sara hidup semakin meningkat. Gaji naik? Alhamdulillah. Tapi bukan semua orang merasa gaji naik, dan bukan semua orang kerja makan gaji. Cukup masa, check dalam akaun bank, duit dah ada. Tinggal nak 'kirai' saja. 


Opss, gaji naik, tapi selalunya harga barang pun akan naik sama, kan? Apa lagi bila kerajaan Malaysia dah tetapkan, kadar harga minyak berubah-ubah. Harga minyak naik 20 sen pun, harga barang pun ada yang naik, sebab ramai peniaga yang ambil kesempatan untuk menaikkan harga barang. Kerajaan nak pantau harga barang? Hmmm, fikirkan sendiri. Tak  berani nak tulis, bahaya hehee.


Berjimat-cermat!
Yes, itu salah satu caranya. Tapi, setakat mana kita mampu nak cut perbelanjaan sana-sini. Lama-lama hidup jadi makin tertekan akibat masalah kewangan yang semakin meruncing.

Nak tak nak, kita terpaksa carik jalan keluar untuk selesaikan masalah kewangan yang semakin menyesakkan. Salah satu caranya ialah dengan buat income sampingan. Tambah income dengan bisnes online!

Tak tau nak jual apa? Takder pengalaman, takder produk nak jual, takder modal besar, takder ilmu, takut nak bermula, takder mentor untuk bantu. Itu semua bukan alasan, kerana saya nak bukak peluang berbisnes bersama saya.




Nak jual apa Kak Ayu? Jual mascara jer? Boleh ke buat income sampingan? Mascara jer ni. Kenapa bukan produk lain, tak berani la saya nak jual (amboi aku buat skrip sendiri haha, sebab inilah yang saya dok fikir dulu bila nampak Leader saya Nana Farhana, dok promote Norafurla Mega Volume Mascara).


Haaa. Sebenarnya pasaran untuk mascara ni sangat luas! Berapa ramai wanita kat Malaysia ni? Dari budak sekolah pun dah pakai mascara okey! Zaman dorang bukan macam zaman Kak Ayu dulu. form 5 pun dok pakai bedak Baby Johnson's debu tu lagi hahhha. Eh, sampai zaman universiti pun dok pakai bedak tu taw! Apelagi nak ber-mascara bagai. Zaman berubah, kan?


Lagi pun, tahun 2018 antara niche produk yang akan trending ialah health & wellnesses dan jugak beauty products. Haa, mascara la antara beauty produk tu, tau! 



Oh, by the way, coming very soon Norafurla akan keluarkan produk baru. Gandingan untuk mascrara. So, bertambahnya produk, bertambahlah peluang kita nak jana unlimited income.


Yang penting:

BERMULA - SETTING MATLAMAT - USAHA BERTERUSAN - JANGAN PUTUS ASA


Saya nak ulang semula zaman ber-income besar menjual produk Dexandra dengan Norafurla produk. Dengan pengalaman yang ada, InsyaAllah, saya akan bantu anda. Selagi mana anda nak, anda pasti boleh!

Kita akan bermula dengan #ProjekDuitRaya2018 yang akan saya lancarkan pada 1 Mac 2018. Sekarang ni, saya masih lagi buka peluang untuk anda sertai team saya iaitu Team Ayu and Friends (#TeamANF)



So, siapa berminat nak jadi Dropship atau Mini Agent Mascara Norafurla, anda boleh hubungi Kak Ayu. 

Ayu Rashid
019 - 989 8341 

No comments: