Wednesday, February 7, 2018

Cat Dinding Warna Biru Tua

Lama tak cat rumah ni. Walaupun rumah sewa jer pun, tetaplah diri sendiri dan keluarga yang duduk, bukan tuan rumah. So, tak salah kalau kita nak cat rumah (dengan keizinan tuan rumah). Tak perlu beli cat mahal pun, cukup sekadar warna yang sesuai dan kita suka.

Teringin jugak nak tukar kaler cat baru raya tahun ni, especially kat bilik tidur utama. Dah nampak tak elok dah cat kaler purple tu. Tapi, takder maknanya nizam nak layan hahaha. Hadap jer la kaler tu sampai kitorang pindah dari sini. Ntah bila la dapat pindah, bosan dah dok sini.

Then, sesaja scroll gambar kaler-kaler dinding yang menarik. Jumpa kaler biru tua macam ni. Canteknyaaaaa!
















Nampak ekslusive sangat kaler biru tua ni kan? Combined dengan kaler putih atau soft grey untuk dinding lain, perabot dan soft touch. Memang letopsss!

So, mungkin ni idea untuk korang berdekorasi untuk Hari Raya 2018 nanti. Selamat berdekorasi!

2 comments:

Rodiah Amir said...

nampak kemas kalau pilih warna ni kan?

Raydah said...

blue looks nice even though i love purple more hehe