Thursday, February 1, 2018

Norafurla Mascara Open for Dropship

Hi semua.

Saya nak share peluang untuk kita sama-sama jana pendapatan dengan bisnes Norafurla Mascara


Buat masa ni, kita fokus dulu jual mascara yang tengah viral ni
InsyaAllah, soon founder Norafurla iaitu Puan Nora Adila akan keluarkan produk baru (niche beauty jugak).

Kita mesti tau kan, boleh dikatakan majoriti seorang pompuan akan ada sebatang maskara. Walau tak suka mekap macam mana pun, nak juga tuuu ada sebatang mascara hehehe.

So, nampak tak peluang bisnes jual mascara ni?
Kat Malaysia ni, ada berapa ramai wanita?
Dari remaja sampai dewasa.

Eh, budak sekolah rendah pun dah pakai maskara uols!
Dasat betul zaman sekarnag ni ekkk?


Macam mana nak jadi Dropship Norafurla Mascara ni?

Korang cuma beli sebatang mascara dengan harga RM59 ajer
Tambah RM8 postage

Ni harga mascara masa sedang promosi tau.
Bila harga dah kembali ke harga asal (tunggu HQ umumkan), harga Dropship pun akan naik jugak la ikut harga mascara tu.
Jadi, nak bayar lebih ke nak bayar RM59/sebatang tu?


So cuma RM67 sahaja dah boleh jadik Dropship Norafurla.
Pastu, dah nampak jalan, dah mula seronok menjual, boleh upgrade jadi Mini Agent pulak.
Pastu, jadi Agent, then Stokis.

Betapa besarnya peluang dalam bisnes ni.

Yang bestnya, ada support group, gambar-gambar, video dan 
testimoni akan diberikan. 
Saya akan bagi link dan add korang bila dah join.

Haa, apa tunggu lagi.
Whatsapp no bertuah ni tau :)

Ayu Rashid | 019 - 989 8341


Saya juga ada BLOGSHOP untuk Norafurla iaitu:

Senarai Dropship team saya akan disenaraikan dalam blogshop ini.

4 comments:

Cik Ash said...

nak beli maskara gak la nanti..sebenarnya teringin tapi susah nak pakai sebab pakai spek mata ni

cik renex said...

wahh nampak menarik ni

Puan Wawa said...

menarik,jemput singgah ke http://www.vitaminwawa.com/,terima kasih ...

Jueliza Jamani said...

memang best pakai..