Monday, February 5, 2018

#ProjekDuitRaya2018 Bersama Norafurla

Sedar tak sedar, lagi 100 hari kita akan sambut kedatangan bulan Ramadhan. 100 hari tu, sekejap jer kan?

Source: Google Image

Saya tak nak bincang pasal ganti puasa, nak tambah amalan ke apa, menu berbuka/sahur sebulan ke, baju raya ke. Cuma kat sini ringkasnya saya nak cakap tentang persediaan perbelanjaan nak sambut bulan Ramadhan dan Hari Raya Aidilfitri.

Since tahun ni, bulan puasa ialah pada bulan Mei, dan hari Raya pada bulan June, kita mungkin rasa sesak napas berbelanja dan bayar untuk persekolahan anak awal Januari hari tu tak lepas lagi. Eh, bulan Mei dah nak sambut puasa.


Jadi, saya nak ajak korang yang nak sangat buat duit raya untuk sama-sama join team saya dengan bisnes Norafurla.


Sekarang ni, tengah viral Norafurla Mega Volume Mascara. Eh, saya tak citer lagi ke saya baru jer join bisnes ni minggu lepas! Tu kendian saya citer yer, tunggu entry akan datang. Macam mana la Kak Ayu yang tak suka pakai mascara apalagi bermekap boleh terjebak jual mascara. Sesuatu sangat nih hahahaa.

Kembali pada tujuan entry ni.

Dengan bermodalkan RM59/sebatang mascara tambah dengan RM8 postage, bersamaan RM67, korang dah boleh jadi Dropship Norafurla. Mascara nan sebatang tu, korang guna la sendiri, jadikan sebagai tester dan pastikan berusaha untuk jadikan daripada mascara nan sebatang tu untuk buat duit besar sebelum raya nanti.

So, RM67 sahaja, kita mula buat #ProjekDuitRaya2018 bersama Norafurla.


InsyaAllah, soon Norafurla HQ akan released produk baru yang pastinya ohsem dan akan viral jugak! Nak buat duit geli-geli, duit raya, duit bayar komitment, bayar hutang, bagi mak ayah, saving, sedekah, zakat, shopping (ehhhhh), boleh sangat dengan Norafurla mascara dan produk lain yang akan datang.

Jika anda bersedia nak buat duit raya, cepat-cepat hubungi saya. Dalam masa kurang dari seminggu, team saya kini dah ada seramai 4 orang, ini bermakna produk ni memang mendapat perhatian dan pasaran yang sangat luas! 

Bahan marketing dan guide diberikan. Yang penting, siapa berusaha, InsyaAllah dia dapat!

Whatsapp: 
Ayu Rashid
019 - 989 8341

3 comments:

Noor Maizan said...

Bestnyaa.. Saya pun nak kena fikir cara beranakkan duit ni,, dah la nak raya,, raya ni nak kahwin pula,,, duit duit,

farhanna jafri said...

Cantik packaging dia

Zuhaira Nasrin said...

All the best kak ayu :)