Monday, March 12, 2018

Redakan Eczema dan Lembutkan Kulit dengan Produk Organik

Bila tengok kulit anak-anak Kak Ayu, ramai yang kata putihnya. Ikut Kak Ayu ni, putih. Tapi sebenarnya, papa dorang yang lebih putih banding Kak Ayu, cuma disebabkan dia kerja berpanas-berhujan, kulit dia dah bertukar jadik kelabu asap hehe.

Tak kesah la putih ke, kelabu asap, asalkan kulit sihat.

Tapi, Hariz ada sikit masalah kulit sejak dari kecik, iaitu kulit sensitif jika dia berpeluh atau cuaca panas. Mild eczema. Eczema tu cuma akan kena dekat area pelipat lengan, pelipat betis dan bawah leher. Kalau berpeluh, mula la naik bijik-bijik halus. Dah rasa gatal, dia mula la menggaru. Kesian tengok.


Bila dia dah sekolah lagi kesian, sebab panas. Then, Kak Ayu cuba sapu RenoSkin - Medic Serum kat area badan dia yang selalu gatal tu. Alhamdulillah, dia kata dah tak gatal. Kak Ayu tengok area badan selalu naik ruam eczema tu pun dah takder ruamnya. 


Inilah dia, RenoSkin - Medic Serum


RenoSkin - Medic Serum ni, produk yang bukan sebarangan tau, sebab ia dihasilkan melalui penyelidikan saintifik khas untuk membantu redakan eczema dan kulit sensitif.

Yang bestnya jugak, serum RenoSkin ni boleh digunakan kat seluruh badan, termasuk muka. Kak Ayu pun sapu kat kulit tangan, lengan dan betis. Sebab kulit sangat kering sebab kurang minum air dan selalu ber-ekon. 



Serum ni cepat serap, tak rasa melekit langsung dan berkesan untuk lembapkan kulit. Rasa lembut jer kulit, especially tapak tangan. Maklumlah, jadi surirumah ni, kekadang rasa macam kerja buruh binaan, kasar jer jari-jemari huhu.  Adanya Renoskin ni dapat la bantu lembapkan kulit.

Kak Ayu sapu juga kat kulit Ayra, especially kat bahagian lutut dia. Kan si kecik ni masih merangkak lagi, kenalah kasik kulit area lutut dia tu terjaga sikit, asyik bergesel jer dengan lantai haha. 


Yang specialnya RenoSkin - Medi Serum ni ialah ia dihasilkan daripada komponen campuran herba semulajadi bersama bahan aktif ekstrak Vitamin E dan A. So, ia jadi lebih berkesan 70 - 80 kali ganda berbanding vitamin sintetik. Ia kaya dengan pelembap semulajadi.



Ini memang dapat Kak Ayu rasa sangat. Lembap jer kulit tau. Korang yang ada masalah kulit kering, especially yang sentiasa duduk dalam aircond, korang wajib cuba RenoSkin ni. Bawak jer pergi opis atau memana ajer. Bila rasa kulit kering, terus apply. 


So, memang berbaloi beli RenoSkin ni, sebab ia bukan saja boleh guna untuk redakan eczema dan lembapkan kulit, tapi juga boleh digunakan untuk:
  • Cegah dan redakan ruam lampin
  • Redakan luka melecur
  • Suburkan rambut
  • Hilangkan regangan kulit
  • Pudarkan pigmentasi
  • Pudarkan parut
  • Redakan gatal, merah dan alahan kulit


Cara pakai RenoSkin ni senang jer. Hanya sapu 2 kali sehari jer. JIMAT sangat! Saiz isian dia 80ml/sebotol.


Jangan risau tentang keselamatan produk ni, sebab ia didaftarkan di bawah kilang bertaraf GMP (Good Manufacturing Practise) dan ada kelulusan KKM.


Sebarang pertanyaan berkenaan RenoSkin, produk atau korang berminat nak jadi Dropship, Agent dan Stokis, boleh direct contact no ni: 016 - 490 7155

Atau nak senang, klik jer link ni:


Boleh juga visit IG dan FB page:
IG: @renoskin_official

2 comments:

Cik Tie said...

Bau dia best kan.. tak memeningkan

cik renex said...

bagusnya produk ni. kalau ada rzki lbih boleh beli ni. thanks share produk best ni