Friday, July 6, 2018

4 Wangian Wongi Lotion untuk Wanita

Setakat ini, 4 jenis wangian untuk wanita dari perfume jenama antarabangsa yang sentiasa hot selling telah dipilih untuk dijadikan losyen perfume dengan jenama Wongi Lotion.


Kat sini, Kak Ayu share untuk memudahkan korang buat pilihan mengikut kesesuaian masing-masing. Atau kalau taknak pening, cuba jer semua 4 bau ni, memang puas hati! Harga pun murah yang amat, sebotol cuma berharga RM39 (Semenanjung) / RM45 (Sabah/Sarawak). 



Sweet Candy
(Inspired by Bombshell - Victoria Secret)


Floral Enchanted
(Inspired by Gucci Floral - Gucci)


Fruity Snowberry
(Inspired by Midnight Fantasy - Britney Spears)


Classy 
(Inspired by La Vie Este Belle - Lancome)


Menarik kan? Packaging baru ni cantik dan ekslusif tau, senang nak bawak sana-sini, sebab botol jenis bukan mudah pecah. Nak letak dalam handbag pun sesuai sangat! Bila-bila masa nak guna, pun senang, especially bila kita lepas makan kat luar, tangan masih berbau walaupun dah cuci, haaa, sapu jer Wongi Lotion ni, selesai masalah!


Nak cuba?
WA/Telegram Kak Ayu, okey!
019 - 989 8341


PELUANG BISNES? Klik link di bawah:
Peluang Bisnes bersama Wongi Lotion - Dropship & Agent

No comments: