Sunday, July 15, 2018

Dekorasi Bilik Minimalis Berwarna Lembut

Kebetulan minggu lepas melintas kat FB dalam Kelab Kaki Deko bila ada orang Like post tu, yang Kak Ayu share tahun lepas. 



So, Kak Ayu re-post kat FB personal dan save gambar kat hp, dan share jugak la kat blog. Kat laptop ntah ada ke tidak lagi gambar ni. Jadi, simpan sini buat kenangan dan pedoman inspirasi.


Kita panggil jer la dekorasi bilik minimalis berwarna lembut. Ha, gitew.



 Pink, off-white... sentiasa kak ayu suka.



  Meriahnya pokok money plant ni. Lama dah arwah. Hehe. Maklumlah pembunuh pokok bersiri, kannnnn!



  Bukan OCD, tapi semua benda nak nampak kemas dan elok terletak. Jangan la OCD, menderita diri sendiri dan orang sekeliling huhhuuu. 



Cantik sangat bunga tulip ni. 




 Ratu Bono kecik sangat lagi, umur 3 bulan lebih la ni. Aloo cepatnya masa berlalu.

No comments: