Friday, July 13, 2018

Nak pakai perfumed, TAPI tak suka spray!

"Nak pakai perfumed, TAPI tak suka spray!"

Siapa ada perangai macam ni?  
Haaa, baik mengaku, sebab Kak Ayu ada produk yang sesuai untuk korang! 


Produk apa tu?


Biar WONGI tolong anda! 
 WONGI boleh selesaikan masalah kulit kering anda
 WONGI boleh mencerahkan kulit anda
 WONGI boleh melembutkan kulit anda


Kelebihan Wongi Lotion inspired by Branded Perfume:
 Melembap dan mencerahkan kulit - Mengandungi olive oil, vitamin C dan E
 Melindungi kulit dari terbakar - Mengandungi SPF25
 Tak melekit dan cepat meresap ke dalam kulit - water based
 Mesra wuduk dan sah dibawa solat - Tidak mengandungi alkohol
 Mencegah gigitan serangga
 Lebih melembap - Mengandungi korean pink flowers

FOR WOMEN
 Sweet Candy (Bombshell) 
 Floral Enchanted (Gucci Floral)
 Fruity Snowberry (Midnight Fantasy)
 Classy (La Vie Este Belle)

FOR MEN
(BODY HYDRATOR)
 Dominant (Dunhill Blue)
 Vigorous (Gucci Guilty)
 Rich (1 Million)

*100ml
*RM 39 (Semenanjung)
*RM45 (Sabah/Sarawak) 
exclude postage 

Haaa, macam mana? Best, kan Wongi Lotion ni. Bila pakai tu, bukan saja dapat benefits untuk kulit, bahkan yang lagi best dapat jugak bau perfume yang harum mewangi. Bau pulak bukan calang-calang bau yer, tapi bau perfume brand international yang mahal dan hot selling. 

Kenapa nak bayar lebih beratus-ratus kalau kita boleh dapat dengan harga jauh lebih rendah. Berjimat cermat kan bagus, duit lebih tu boleh guna untuk berbelanja lain. Haa, begitulah!

WA untuk maklumat lanjut dan pembelian. Nak bisnes pun boleh. 

Kak Ayu: 019 - 989 8341

1 comment:

Anonymous said...

Thanks very interesting blog!