Monday, July 2, 2018

Wongi Body Lotion Perfume Mosturizer - Bukan Sekadar Pelembap

Hi semua.
Korang pernah tau tentang Wongi Body Lotion Perfume Mosturizer? 

Mungkin korang pernah guna. Atau, tak pernah guna, tapi pernah nampak orang share kat social media, online shop dan jugak di kiosk-kiosk. Produk Wongi Lotion ni belum lagi setahun dipasaran, so memang tak pelik kalau ada antara kita  yang masih belum tahu. So, Kak Ayu nak share dengan korang sikit sebanyak tentang Wongi Lotion.


Wongi - Perfume with Benefits. 


Kita tahu, bukan semua orang suka pakai perfume, dan bukan semua orang juga suka pakai lotion. Tapi, ada yang suka pakai kedua-duanya. Macam Kak Ayu sendiri, Kak Ayu lebih suka pakai perfume. Kalau lotion, just pakai baby Johnsons. Haha, memang sejak zaman sekolah lagi suka pakai lotion Johnsons yang kaler pink. Untuk anak-anak pun pakai lotion tu jugak. Walaupun viral kata produk Johnsons bahaya dan boleh memudaratkan, tapi ntah la, tetap setia guna produk Johnsons (termasuk bedak, syampu dan mandian).


Okey, mesti best kan, jika kita pakai lotion, tapi dalam masa yang sama kita macam pakai perfume jugak! Boleh dapat 2 manfaat dengan 1 produk ajer. Dah la bau-baunya pulak diinspirasikan dari perfume jenama antarabangsa yang popular. Sesiapa yang suka perfume, mesti happy sebab founder Wongi memang pilih bau yang kita memang dok cari sentiasa!


Ini dia keratan akhbar berkaitan Wongi Lotion. Haaa, cik abe ni la founder Wongi. See, Bukan Sekadar Pelembab. Sebab tu lah, Wongi Lotion semakin hari semakin popular dan most wanted lotion di Malaysia.


Ini ialah list Wongi Lotion Perfume untuk wanita dan lelaki.

Untuk Wanita
Dari kiri:
Classy - Inspired by Lancome La Vie Este Belle
Floral Enchanted - Inspired by Gucci Flora
Fruity Snowberry - Inspired by Midnight Fantasy Britney Spears
Sweet Candy - Inspired by Bombshell Victoria Secret



Untuk Lelaki
Dari kiri:
Vigorus - Inspired by Dunhill Blue
Dominant - Inspired by Gucci Guilty
Rich - Inspired by 1 Million



Saiz isian: 100 ml
Berat: 136 gram


Harga (sebotol):
RM39 - Semenanjung
RM45 - Sabah / Sarawak 

*Harga belum masuk postage



Untuk maklumat lanjut dan pembelian, boleh contact Kak Ayu:
019 - 989 8341



Open for Dropship

Commitment fees cuma RM55 sahaja.
Anda akan dapat sebotol Wongi Lotion, flyers dan tester.

Permulaan ni, nak bukak untuk 10 orang sahaja. Bimbingan dan bahan marketing akan diberikan. Boleh contact Kak Ayu. Lets mewongi bersama-sama!

No comments: