Wednesday, August 29, 2018

Dekorasi Ruang Membaca

Ruang membaca kami.

Setakat ni, cukup dan bersyukurlah dengan apa yang ada. Ni feveret port kitorang, memang hot seat la sopa seketul ni hehe. Siapa cepat dia dapat. Pastu, selagi tak bangun, jangan berangan siapa pun nak duduk hehe.

Dekorasi yang ringkas. Just letak buku yang selalu nak baca. Dan letak pokok hidup sebagai penyeri. Sederhana tapi dah cukup sempurna buat kami. Alhamdulillah. Semoga satu masa nanti tercapai impian nak ada reading corner khas dalam bilik. Buat masa ni, belum boleh lagi sebab bilik sempit. Kalau nak letak jugak, kena bukak katil simpan katil hahhaa. 

Enjoy the pictures!









No comments: