Tuesday, September 18, 2018

Balm Timbang Kilo ke?

Balm Tasneem Naturel ni buat kat mana ya? Terjaga ke kebersihannya? Timbang kilo ea? Produce sendiri kat lot kedai ke?

Tidak.

Balm Tasneem Naturel dikilangkan di kilang bertaraf GMP dan mendapat kelulusan KKM. Setiap essential oil yang digunakan mempunyai sijil MSDS. Kilang ni sendiri ada team R&D mereka. So, memang balm kita ni diformulasi dengan resepi terbaik dari ladang oleh chemist yang bertauliah, gittew.

Cara pembuatan balm ni jugak tersusun. Ada step-step dia dan dibuat dengan penuh kasih sayang dan cermat serta sentiasa dipantau oleh ketua kelas, hehe.
Oh ya, kalau nak semak kelulusan KKM kami, korang boleh godek kat sini yer:

No comments: