Monday, November 19, 2018

Cipta 3 Jenis Hobi

Terbaca status FB Tuan Khairul Hakimin Muhammad yang ni:

Khairul Hakimin Muhammad
Masuk sahaja umur 20 tahun dan ke atas, cari dan cipta 3 jenis hobi ini:
1. Satu hobi untuk kita sentiasa kreatif seperti membaca, berkebun, deko, memasak, travel dan sebagainya.
2. Satu hobi untuk kita sentiasa dapat duit contohnya menulis blog, personal shopper, review, paid survey dan sebagainya.
3. Satu hobi untuk kekal sihat seperti bersukan, gym, aktiviti lasak dan sebagainya.
3-3 hobi ini saling berkait antara 1 sama lain. Ia memberi minda cergas dan juga menaikkan kualiti diri kepada sesuatu aktiviti.
Konsisten terhadap hobi ini sehingga 20 tahun atau lebih, kalian akan lebih outstanding berbanding orang lain.
Begitulah.
Khairul Hakimin Muhammad
Okey, dah on track dah no 1 & no 2 tu, cuma no 3 jer belum nampak bayang lagi bila nak terjadi sedemikian haha.

1 comment:

Cik Tie said...

Berkebun tu cuma itulah tempat terbatas dan tiada masa hehe