Monday, December 17, 2018

December 17, 2018

Pengajaran 2018

Hi korang!


Lama tak bersiaran kat sini, eh rasanya baru jer up citer pasal tak sabar nak cuti sekolah hujung tahun. Alih-alih... eh, lagi 2 minggu jer dah nak bukak sekolah semula. Allah, cepatnya masa berlalu, rasa tak puas lagi berjinbara kat dalam rumah, dah nak abes dah cuti sekolah (tahun ni tak berfoya-foya cuti sekolah, sebab takder bajet, sekian!) 



Okeh.
Ni takder plan nak bercerita panjang pun, just nak sapu sawang jer kejap kat sini. Beria buatkan blog untuk orang lain, tapi blog sendiri hampeh tak update haha. Iols takder benda sangat nak share. Layan IG dan Fb jer skang. Tunggulah mood berblog datang semula. Banyak nak share pasal pokok-pokok hijau i tau. Banyak dah yang dah dibeli, ada yang subur, yang dah layu dihujung mekar dan semestinya jugak yang dah arwah hihi. 

Ini kesayangan baru, beli semalam. Cantik sangat!

Eh, apa kaitan ntah dengan tajuk entry kan? Macam kecelaruan gitu. Kau dah kenapa ayu? Sebenarnya nak share la sikit pengalaman yang boleh dijadikan pengajaran sepanjang 2018. Terutamanya tentang kehidupan yang berkaitan bisnes, hubungan dan duit. 3 benda ni sangat berkait dan sentiasa jadi saka kat diri kita kan? Dah namanya manusia, kan.

Ada benda sebenarnya nak cerita, mana tau dapat dijadikan pengajaran, tapi rasa malas pulak nak menaip. Haha, sakit tak hati baca? Okey, bye. Sehingga berjumpa lagi dalam entry akan datang tahun depan hihi.

Eh, saper nak upah buat blog, design blog header, facebook cover, boleh contact i okey! Sempat lagi tuuuu :P



Monday, December 3, 2018

December 03, 2018

Upah Buat Blog & FREE Facebook Fanpage Cover