Tuesday, January 29, 2019

Progress Bisnes STG

Alhamdulillah. Januari yang indah dan bermakna. Naik level lagi. Dalam masa tak sampai sebulan buat bisnes STG ni, dari Level D1 ke D2. 
2 hari lepas: 27.1.2019



Setakat pagi ni, 29.1.2019


Mula modal RM47 jer. Dapat FREE 2 tiub ubat gigi Marine Essence. Bila buat dan buat, tak kiralah laju atau slow, InsyaAllah akan ada progress. Inilah bestnya network marketing. 

Jom raikan. Pergi nurseri ke. Dah gigil-gigil ni sebulan "puasa" ke nurseri. Eh, kata raya puasa baru boleh gi nurseri. Janji pelesu betul 🤭

Apa pun, bisnes gaya STG ni memang best & do-able. Kalau korang sedang buat bisnes lain pun takper, takder paksaan pun fokus bisnes STG jer.

Yang penting boleh urus masa sebab STG ni boleh buat online dan/atau offline. Coaching pun online. Nak berguru ngan Kak Ayu,  boleh WA Kak Ayu. Kita kembangkan RM47 tu sampai jadi income yang kita nak.

Oh  yer, nak beli produk-produk boleh contact Kak Ayu yer, kat sini tak sempat lagi nak update, boleh terus visit FB atau IG Kak Ayu.

Till then, jumpa lagi!

No comments: