BLOG DEXANDRA LOVER UNTUK DIJUAL

by - September 01, 2019

THIS IS A STICKY POST
PLEASE SCROLL DOWN FOR A NORMAL POST

Atas komitment lain, saya akan stop berbisnes Dexandra.

Oleh itu, saya ingin menjual blog Dexandra Lover milik saya kepada Reseller Dexandra (Stokis, Agent, Drosphip) pada harga RM1,000 sahaja.


www.dexandralover.com

Blog ini telah saya bina pada Tahun 2015, di mana saya mula berbisnes Dexandra. Melalui blog ini, saya menerima prospek, pelanggan, dan dropship kerana kepakaran saya ialah melalui pemasaran melalui blog sejak tahun 2011.

Anda boleh cuba google di Google Search untuk melihat kedudukan Blog Ini dalam carian Google untuk melihat banyak Kata Carian Popular berkaitan Dexandra dan Perfume berada di page-page tertinggi Google.

Dengan adanya blog ini, anda boleh terus menggunakannya untuk bisnes Dexandra anda. Blog ini menggunakan domain daripada NetKL. Harga RM1,000 itu sudah tidak mahal untuk blog yang sudah boleh dituai hasilnya dan berada di carian Google selama 3 tahun lebih.

Untuk makluman, saya tidak menyimpan database pelanggan dari blog ini, kerana saya tidak membuat database pelanggan (my bad). Jadi, tiada database yang dapat saya berikan untuk anda. Harap maaf yer. 

Namun, yang pasti, jika anda ingin jadikan blog sebagai medium pemasaran, ia adalah pelaburan jangka panjang yang sangat berbaloi-baloi untuk membina empayar bisnes anda dengan De'Xandra.  

Saya akan edit blog ini apabila telah menjualnya supaya ia tiada lagi kaitan dengan saya bagi memudahkan anda terus menggunakannya sebagai blog milik anda. 

Sebagai nilai tambah, saya akan edit template blog ini secara PERCUMA untuk anda jika anda mahukan. 

Harap maklum. Terima kasih. 


Anda yang berminat boleh Whatsapp saya, Ayu Rashid:

You May Also Like

0 comments