Create Your Own Blog

by - December 04, 2019

Create Your Blog...

Ia amat mudah untuk yang dah ada pengalaman cara nak Create Blog. Ia juga mudah untuk yang belum pernah ada pengalaman Create Blog jika dia ada kemahuan untuk trial & error.

Seronok sebenarnya buat blog ni JIKA kita ada passion dan nak sangat cuba Create Our Own Blog by ourself. 


Tapi...

Ia akan jadi tak mudah untuk individu yang takder masa, taknak duduk godek-godek trial & error untuk buat.


Ada juga jenis masa create blog tu tu dah OK sangat, tapi bila sampai part nak setting sana-sini tu, dia mula rasa alahai lecehnya. Yelah, nak design blog ni umpama kita nak deko rumah. Kenalah kena konsep yang sesuai dengan keseluruhan tema blog. 


Jadi. Kalau rasa tak kwasa aku nak buat kerja camni, baik aku outsource atau upah jer yang pakar buatkan. Just bayar sekian-sekian harga, dah boleh dapat blog yang dah siap. Malah, kalau nak terus upah menulis entry blog pun boleh. Ikut pakej dan bajet yang kita ada.

Senang kan?
Jadi, serahkan pada Kak Ayu yang pakar ni buatkan hehe. Jangan lupa tekan link Whatsapp ni nanti kita boleh deal untuk buat blog dan/atau pakej menulis entry blog. InsyaAllah, Kak Ayu akan buat yang terbaik untuk korang. 

You May Also Like

0 comments